Söndag

Sovmorgon in my heart ❤ kramp i vaderna, inte så mycket in my heart. Har inte använt stödstrumporna på två dagar nu så självklart har jag vaknat av kramp i vaderna. Livsfarligt att sträcka på sig när man vaknar. Krampen tar chansen direkt! Så nu är jag nyss hemkommen från en kort promenad (med stödstrumpor) för att få igång lite blodcirkulation i benen. Promenaden gick till hemmakväll för jag va sugen på godis. Smart att förena nytta med nöje. Lagom avstånd att gå oxå annars hade aldrig mina ljumskar överlevt. Dom gör ont! Jag vaggar fram som en pingvin när jag går och tar små korta steg. Av det får man ont i rumpmusklerna men tar jag längre steg så hatar foglossningen mig. Jag testade.

Dagens outfit: rosa mjukisbyxor från cubus, tröja från HM, "handväska" från hemmakväll. Glamour!


Kommentarer
Sara säger:

Underbara väg till en liten i sin famn ;-)
Vilket mysigt väder ni verkar ha!!

2013-02-03 | 18:40:18
Bloggadress: http://Mammasara.wintland.se
Zarah-Lou säger:

Har de Snapple på Hemmakväll?
Köpte en sådan från ICA Maxis Amerikahylla en gång.. nu vill jag samla på fler flaskor. Så satans dyra bara! :S (köpte pink grape, den skulle du gilla) ;)

Svar: hemmakväll har haft snapple ganska länge, iaf 2 år typ. för 25 spänn. Jo den är god och så har den fin färg men just för tillfället får jag halsbränna av allt som råkar va en aning syrligt eller surt. Sparar flaskan till dig då =)
Malin

2013-02-04 | 23:19:35
Bloggadress: http://blogg.zarah-lou.se/
Zarah-Lou säger:

Jag skulle bli jätteglad för flarran :D

2013-02-07 | 22:27:09
Bloggadress: http://blogg.zarah-lou.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback