snööö och slut i huvet

Nu har vi lite vinter här på ön igen och det är så himla fint, vackert, storslaget. Ja alla synonymer för fint. Det är något magiskt med snö. Jag behöver nödvänndigtvis inte ut och leka i den, de räcker med att titta på den och njuta inne i värmen. Men kolla här liksom! 
 
 
 
 
 
Nu ska jag sova för idag är jag helt slut i huvet. Kom hem från stallet för en timme sen men ridningen gick inge vidare. Liksom ärtsoppa i hjärnan så inget går bra och inte orkar jag engagera mig heller så skit vart. I morgon hoppas jag hjärnan är med på banan igen. Good night! 

Heartbeat song

 I feel you Kelly. Lev livet nu! 
 
 

#ropelikeagirl

Förstååååår ni vilken toppendag det här har varit?!!!! Jag har suttit på en häst, med mitt lasso och sprungit efter en plastkalv bakom en fyrhjuling. Jag har tränat roping igen!!! Halleluja säger jag bara! Det var 8 års sen sist men nu jäklar är jag back on track. Jag har turen att få låna en tränad häst som bor vid ridhuset och får rida honom när jag vill. Fattar ni vilken tur jag har. Och varje söndag är det ropingträning. Iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!! Jag är ännu hög på endorfiner. Nu vill jag bara träna, träna, träna, rida, rida, rida. Glaaaaaad!!!