Im on fire

Fuego, jag säger det igen FUEGO!! Sjukt kul träning, spansk dans är vad det handlar om så det är mycket vicka på höfterna och skaka rumpa och tuttar. Hihihi. Så här snygg är jag efter ett pass, tycker jag matchar färgen på tröjan ganska bra va =) jag ser alltid ut som en tomat i fejjan när jag tränar, dom fina generna har jag fått av mamma...tack så väldans mycket för det! Ehm...


Våren...

I Söndags tog jag mig en liten promenad i solen, det slöt med att jag hade promenerat 1,3 mil!! I dag har jag lite ont i mina benhinnor faktiskt =) men det var skönt, det kändes som att våren är på väg snart. Och det gillar vi starkt! Tackohej snön see ya next christmas!

När jag är ute o går hamnar jag ofta på stranden vid Gustavsvik så även i söndags, passade på att fota lite.

Måste bara lägga in beviset på att det faktiskt var över en mil! Gillar den lilla slingan ut i vattnet...jag badade inte =)


Receptet på en bra start

Här är mitt tips på en bra start på dagen, de hänger på vilken inställning man har och vad är då super att påverka humöret med? Jo musik såklart!


I morse lyssnade jag på dessa två låtar och fan vad jag har kännt mig ontop of the world i dag. Jag har mentalt med hjälp av Timbuktu tryckt ner alla och allt som kanske kunde blivit ett hinder och Enrique boostar självförtroendet ordentligt. Så om ni också vill ta del av den känslan så varsågod.

18, 34, 65 eller?

Ålder, vad är det egentligen, en eller två (i vissa fall tre) siffror som antas beskriva hur vi ska va som människor utifrån vilken ålder vi har. Men jag då, jag är 24 men på en dag så hinner jag känna mig som 18, 34, 65 och förmodligen 24 då. Sammtidigt som de är trevligt att kunna känna sig ung och ansvarslös en stund så känner jag mig väldigt patetiskt när jag senare känner mig som 34, men sen får jag en släng av pensionär och tänker att livet är för kort så man ska göra vad man känner för och inte tänka lika mycket som 34-åringen gör. Hänger ni med? Alltså kan inte åldern vara någon riktlinje för hur man ska uppfatta någon. För hur gammal är jag då när jag hinner igenom hela registret på en dag bara. Vissa dagar smyger det in en trotsig 3-åring i mig oxå, om nu trotsigheten har något med åldern att göra?


Anki!!

Kolla in fyndet jag gjorde på expert häromdagen, 19 spänn styck. Som hittat ju. Anki är ju så fruktansvärt charmig ju! Mika är helt såld på henne oxå, filmkväll ikväll kanske =)


Flickan från det blå

Jag har fått en släng av tonårsmalin i dag och tagit upp min stora förälskelse i Jimmy Jansson, han är ju så fiiin (har väl kanske ändrat mig om det nu, men ändå), o så braaaa och låtarna får ju alla hjärtan att smälta. Jag kan verkligen känna alla de förvirrade känslorna jag hade på den tiden nu när jag hör låtarna igen. Och jag kan ännu alla texter utantill, prickfritt!

Först ut, Flickan från det blå (bara titeln är ju underbar) som jag har ett fint och lite roligt hemligt minne till. Det var ganska spännande att vara tonåring =)Sen kommer den fina Det enda jag vill. Snyft, buhu, bröööööl etc....Den här då, känner ni igen er kanske. Jag vet.Min Sång. Älskar refrängen! men den här versionen är inte rättvis...

Solkristallen

Tänkte visa mina fina favoritarmband som kommer från solkristallen, alltså är de lite magi och hokus pokus i dem. Just dem här är kraftsmycken. Det med den rosa ängeln fick jag av Mika i julklapp och stenen är rosenkvarts som ger mer kärlek i livet. Det lila armbandet köpte jag själv i förrgår och det är en ängel av bergskristall som ger styrka och hälsa. Snygga armband som ger mig lite hjälp på traven genom livet =)


Försökte fota dem lite snyggt på en fin kudde...jäääätte tråkigt tyckte Zorro =)


Once upon a time

I dag är det torsdag viket innebär Once upon a time klockan 20.00 på femman. Så sjukt bra serie, sagofrigurer i en saga man känner igen och sen får man följa dessa karaktärer i en verklighet oxå. Jag älskar sagor och prinsar och prinsessor. Det bästa är ju att det är ett barn och hans sagobok som är nyckeln till allt och han får hjälp av en ensam stark tjej. De ni, både prinsessor och starka tjejer i en och samma serie, vad blir det för feminist och genus reaktioner på det va?

Tänkte lyxa till det med lite våfflor och varm choklad oxå och så blir det grädde i choklad med för det måste man ju ändå ha till våfflorna. Tänk så bra det kan bli ibland=)

I love it!!

Dingeling

Hej! jag har Sean Banans melodifestivallåt på hjärnan och har haft det hela dagen. Den är den enda jag kommer ihåg melodin på =) men jag gillade den så det gör inte så mycket =)

Här är den iaf, tills svt tar bort den typ...