Tankar från sängen

God kväll, eller natt, välj själva det är så svårt att deffiniera vad som är vad iaf...

Imorgon är det fredag och vi ska få tillbaka uppgiften i språkutveckling, tror det blir ett G på den. But who knows. Hoppet är det sista som lämnar en men just den här veckan sätter jag mitt hopp på andra saker. Det har varit bergochdalbana från dag till dag eller varför inte på samma dag för att gör det ännu lite körigare. Det blir så märkligt när man är så säker på något och har en planerad framtid och så ändras allt det på typ en kvart. Hur fan är det möjligt egentligen? Eller allt ändras inte, vi har ju ännu varandra och så men när saker man inte räknat med händer, speciellt om det är negativa saker så känner man sig väldigt liten och uppgiven helt enkelt. Men jag hoppas och har bestämmt mig att att allt ska lösas och framtiden kommer se ut som den ska! Kryptiskt skrivet kan tyckas men det är skönt att skriva lite iaf. Det är ju faktiskt tillåtet att må dåligt ibland, även fast vi bor i sverige och alltid svarar att det är bra när någon frågar hur vi mår. Kom igen, fler måste må dåligt öppet så det blir okej. Det är ju fult att ljuga, vet ni inte det?! Sen behöver vi ju inte gå och bli EMO hela bunten men vi kan ju svara lite mer ärligt iaf =)

Men tillbaka till att det är fredag i morgon, då vill jag fredagsmysa och se på The Voice med trevligt sällskap. Äta något gott är ju aldrig fel det heller =)

God Natt!


Bakslag Deluxe!!

Ibland slår livet ner som en blixt från klar himmel! Men skam den som ger sig så det är bara att le och gå vidare.

Bakslag

Är förkyld igen, fick vara frisk i typ en och en halv vecka. Blää, jag vill ju kunna träna nu när jag är taggad ju, inte sitta i soffan och snyta mig och bara titta på crosstrainern. Men men , jobbar på att bli frisk så fort som möjligt iaf. Har haft en riktig slappar dag i dag hemma hos Elin och Jimmy och nu sitter vi hemma i soffan och jäser efter lite nachos.

Tänkte tipsa om min nya frukostvana också, Garants drickyoghurt. Den är jättegod och min mage gillar den. Har ju kört typ ett år på havremjölk och havre produkter från oatly för att jag läst och hört att det ska vara bra men icke, min mage gillar mejeriprodukter helt enkelt. Min favoritsmak är hallon och röda vinbär.Fredagsmys i sagorummet

I dag började jag skoldagen klockan 10.45 i sagorummet på bibblan. Hur mysigt som helst, fina lugna färger, spottlights som gjorde blommor på väggarna i det runda rummet och en stjänhimmel i taket. Kan inte alla lektionssalar va så? Vi pratade iaf om barnböcker och det ska vi göra kommande måndagar i 7 veckor till. Skönt med ett avbrott från läskoder, morfem, förklaringsteorier och annat konstigt eller komplext som det hade stått i en kursbok...

Nu ska vi fredagsmysa med MAX-mat och typ dega i soffan.

En bok vi pratade om idag, Pricken. Jag älskade den när jag va liten men dom fick aldrig läsa klart hela boken för mig för jag grät floder när pricken inte fick va med och leka. Hade jag bara tagit mig samman så hade jag fått veta att pricken hittar massa prickiga kaniner sen. I dag tror jag att jag klarar den utan att gråta. Då är det svårare med boken "Adjö Herr Muffin". Läs den och ni fattar.


En vän =)

Kan inte låta bli att lägga in denna tjusiga bild på mig och Emelie från Creperiet i fredagskväll. Firade min 24:e födelsedag med några fina vänner och en rejäl matkoma. Men gud så gott det är!! Skulle nog kunna leva på creps tror jag, sött och gott. MUMUS!


Me Myself and I

Tänkte att ni skulle få skåda mitt vackra anläte en stund. Klippte mig förra veckan och är ännu inte helt van att se mig själv i det mest luggliknande jag haft på länge. Så det här blir som ett steg i terapin =) Och så får ni skåda ett par av mina glasögon oxå, det är bling bling på dom ^^

Bild 1, Julafton 11. Bild 2, random kväll i soffan. Bild 3 & 4, Fredag 13/1-12.
Ja jag vet att badrumstapeten är gräslig...

Tjollahej!

Tjollahej Tjollahopp!!

Utslagen i soffan men full av endorfiner efter ett pass på min fina crosstrainer, på tvn är det mammor och minimodeller. Tror det kan bli ett diskuterat program, jag menar hallå, orden barn och modell i samma mening....ska bli intressant att se iaf. Till träningen såg jag på teen mom 3, bra att få ut alla frustrationer sammtidigt som man får dem =)

Citat från en av mammorna till minimodellerna "redan när Katja föddes drömde jag om hennes framtid som barnstjärna, hon är min lilla docka"

My God!!!

I övrigt så började andra terminen i skolan i dag och det kommer bli grymt mycket läsning, men om 7 veckor börjar en kurs i estetik då vi ska få sjunga, dansa, måla, pyssla och massa kreativa saker. Det ser jag fram emot =)

Nu ska jag fortsätta se på mamman som rakar benen på sin typ 7-åring...