Omnom nom

Lyxade till det lite med en liten ben & jerrys med äppelkaks-smak. Gott, men jag tycker nog inte att ben och jerry är så outstanding. Klart de är gott, de smakar ju glass. Men de är ju inte så att ljuv musik klingar i öronen och världsfreden deklareras. Men jag blir glad i magen =)


Smaktest

Nu har jag testat fun light sötad med stevia. Första glaset tyckte jag smakade som vanlig fun light, för det är skillnad på vanlig saft och fun light. Jag har alltid tänkt att det är pga sötningsmedlet. Men nu när jag druckit flera glas tycker jag att den är god och smakar inte som vanlig fun light men inte heller som typ önos saft. Jag har letat bismaker av något men hittar inga. Den får helt klart godkännt. Jag testade smaken hallon/granatäpple och den är frisk och även om man föredrar svag saft så blir den inte blaskig i smaken. Snygg läskande rosa färg har den oxå.Tänker testa de andra två smakerna efter den här, först ut blir jordgubb/guava. Det finns dock ett minus, flaskorna är mindre än de vanliga fun light-flaskorna.

 


Balsam för själen

Underbar kväll, regnet slutade precis när vi gick ut till ridbanan, fåglarna började kvittra nöjda över vädret och fuktdimman låg längs med skogskanten. Det doftade vår, regn, jord, häst och liv! Lycka! Jag och Buva var ett riktigt bra team i kväll och jag vågar nog säga att allt var perfekt. Jag gillar vårsolen och speciellt ljuset på kvällarna, men sådana här kvällar är ljuvliga på sitt sätt, allt är så lungt och dimman ger allt lite mystik. Tack för att jag fick njuta av den!


Min lilla ponny

Min lilla ponny, min lilla ponny, min lilla ponny häst. Bor just nu med sina kompisar på vår parkering.

 


Fett stort kors i taket!

Fun light utan nervgift i! Än finns det hopp om mänskligheten. Visste ni att om man häller fun light på myror så dör dom. Ungefär så nyttigt är sötningsmedelet. Jag har därför varit lite av en motståndare till fun light, vilket kan va jobbigt då dom kommer med den ena nya spännande smaken efter den andra. Men nu har dom upptäckt stevia som är en grön liten växt från paraguay som använts av Guaraniindianerna som sötningsmedel i flera hundra år. Stevia är nu godkännt i sverige också som livsmedel för det får man tydligen inte canser av ( ge det 5-10 år så ska de nog bli ändring på det med eftersom man tydligen får canser av potatis i dag). Men jag ska iaf testa bara för att jag kan! Inte en enda liten kalori ska det gömma sig i den heller...


Blingbling

Kolla kolla vad skatan mer fick med sig hem från ullared. Jag älskar det! Mitt nya favoritsmycke.


L 300

Mina nya kompisar från L 300! Body creamen doftar ljuvligt! Den är milt parfymerad men den milda doften är underbar. Så underbar att jag måste sitta och lukta på mig själv resten av kvällen när jag använt den. As-mysig doft att somna till. Den är ganska fet så om man inte är en supertorris så behöver man inte använda den dagligen (räcker längre). Då kan man varva med en vanlig lotion, vet att det finns en i samma serie men jag har inte lagt vantarna på någon ännu, men tids nog så ^^

Ansiktstonerna (tonersarna?)...funkar väldans bra på mig också. Vi verkar va en bra match jag och L. Screw you nivea, neutrogena, vichy, mary kay och resterande losers! Moahaha.

Fritt från parabener, mineraloljor och svensktillverkat!

 


Nagellacksfynd

Jag gillar kosmetik avdelningen på ullared. Dom har dom vanliga märkena men även två av mina favvisar, Wet n Wild och Claudia. Nagellacken från Claudia är super! De tar ett tag för dem att torka ordentligt men när dem väl gör det så sitter dom som berget. Den här gången fick ett franch manikyr set följa med, en nagelstärkare med mineraler och fyra fina våriga färger. Minty fresh, Pink cream, Sugar pink och flamingo. Skatan i mig fick med sig några blingbling stenar också ^^

 


IB Laursen

Lantmännen outlet i Ullared dom kan dom. Dom vet att när man vill ha lite snygg inredning så åker man raka spåret till lantmanna (som man säger hemma på Gotland). Men det är bra för då kunde jag köpa en minivariant av den rosa vispskålen som jag fick i julklapp. Så nu har den stora fått en liten kompis som den kan stå och va snygg tillsammans med. Finnemang!

 


För jag kan inte stava

Jo jag vet att BEYONCE stavas med E på slutet och inte Y som jag uppenbarligen gjort i inlägget under. Alla dessa internationella namn, tänk så bra de va på den tiden när alla hette Anna, Lisa, Kalle och Pelle. Men den bjussar jag på, sådan är jag =)


Eliten

De 4 bästa fynden som jag är absolut nöjdast med i dag:
• En fotoram med 7 fotoramar i så att det blir ett kollage. Sådär som duktiga inredningsmänniskor kan göra själv. Jag köper ett färdigt och as-snyggt koncept för 127 spänn!
• En bedårande plåtask. I'm in love! Helt klart värd hela 35 kronor...
• Låda i shabby shic-stil. Den ska får vara smyckesskrin. 69 kronor.
• Parfym a' la snygg Beyoncy. Om man doftar som henne ( goooott) kanske beyoncyigheten (uppfann ordet nu) smittar av sig lite och man blir en jävel på att dansa. 99 kronor, sparade ca 200 kronor på att köpa den på ullared istället för på t ex kicks (fast då hade jag inte köpt den men det är en annan femma).

 


Nöjd

Hon är så nöjd nöjd nöjd, tjejen här är jättenöjd. Nöjd nöjd nöjd, ja hon är glad för hon är nöjd! Efter en heldag med shopping. Hittade mycket fint, några guldkorn och massa fint som man bara måste köpa för att man kan. Nu har vi precis inmundigat pizza så jag är fett mätt och ligger och pustar i sängen. Ska snart dyka ner i de gula påsarna och gå igenom dagens fynd. Man brukar även upptäcka några ofynd som kändes som fynd några timmar tidigare. Men det gör inget för det är bara att lämna tillbaka och köpa nått annat fint istället.

Bilder kommer!


I smålands djupa skogar

Ett blogg inlägg från en väg i en skog, regnigt är det också. Men hur coolt är det inte att jag från min telefon kan blogga mitt ute i wooden. Vad hade ni sagt för 10 år sedan om något att sagt att de skulle va möjligt inom kort.

Vi är iaf på väg mot Ullared för lite shopping i morgon, onsdag turistar vi i trakterna runt det gula varuhuset och på torsdag blir det kalmar och ikea innan hemfärd. Hoppas det blåser mindre då annars vet jag inte om jag vill åka med. All ära till gotland men fan vad jag inte gillar att åka båt! Jag har då verkligen inga sjöben. Så tack till postafen (åksjuketabletter) och gänget i how I met your mother för bra sällskap och stöd.


Att dumförklara sig själv

Var just inne på en blogg som jag inte brukar läsa, hamnade där via ett forum. Men iaf i kommentarerna till ett inlägg skriver en upprörd tjej om hur svårt det är att diskutera med vissa och avslutar med att skriva "men hur lätt är det att förklara något för någon som inte har något mellan pannbenen".

Ursäkta om jag är petig nu men har man inte bara ett pannben?! Vad jag vet kan man säga att folk inte har något mellan öronen eller bakom pannbenet. Men mellan pannbenen funkar inte! Så där försvann den akademiska andan i hennes komentar. Men det va rolig =)


Sol, vind och vatten

Idag började dagen med att marken var vit igen, sen kom solen och sen blåsten. Högskolan ligger ju vid hamnen så av någon anledning blåser det alltid lite extra där. Men det är fint, jag känner mig lite bortskämd som har havet så nära hela tiden. Om man tänker på alla som bor t ex mitt i USA och kanske aldrig får se havet. Men man blir lite hemmablind. Men sen kommer det vissa tillfällen när man verkar ha ögonen lite extra öppna och ser allt det vackra.


Självförsvar

Någon har gnidit av sina förkylningsbaciller på mig, utan att ens fråga först!! Hu! Men jag har satt in starkt försvar och hoppas att det samt en dag i soffan med diverse facebook-spel hjälper. Har inga planer alls på någon förkylning nu.