Caspers önskelista

Änn har inte alla fått sina inbjudningar till Caspers välkommen till världen kalas men av dom som har fått det så är det några som har efterlyst en önskelista. Idag har jag och Casper surfat runt lite på nätet och diskuterat lite och sen fick jag knåpa ihop lite förslag som han godkände. 
 
Han vill inte ha något krimskrams och prydnassaker som bara kommer stå och samla damm och sen ligga i en låda på vinden. Han önskar sig användbara grejer. Han kommer så småning om att få ett eget rum och till det vill han ha saker. Kids Concep, jabbadabbado och färg occh form gör fina saker och grönt är en fin färg. Kläder använder han också och då är det nog storlek 74 som gäller för hösten. Sen gillar han leksaker såklart, färgglada roliga saker som man kan upptäcka med hela kroppen eller som man kan ha längra fram när han är lite äldre.
 
Det finns ett märke som heter Schleich som gör minifigurer av djur och människor t ex vilda djur från alla världsdelar, riddare, älvor, olika häst och hundraser m.m. Dom är iaf jättefina och en sådan grej som man aldrig kan få för många av och dom är väldigt naturtrogna. Alltså, fina att se på, lärorika och rolig a att leka med. Sen finns det även ett märke som heter Oskar och Ellen som gör väldigt fina och mysiga saker i tyg. Ikea har också fina leksaker i textil. Ett gungdjur står också högt på önskelistan och teddykompaniet och Jolly gör väldigt fina som både kan gunga och har hjul så att man kan dra den. Något annat som har hjul är bilar som typ en bobbycar eller annan gåbil.
 
Hoppas ni har fått lite idéer iaf, Casper har gjort sitt bästa för att komma med förslag. Sen har hans mamma en önskan om att gå på babysim också.
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer
Jonas säger:

han har bra smak den där ungen :)

2013-08-24 | 21:40:13
Bloggadress: http://vidar.wintland.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback